Kako kupiti svoj Start paket

2023-01-15

Na samom početku definiraj što točno želiš naručiti. U Young Livingu postoje dvije opcije naručivanja, One Time Order i Essential Rewards narudžba. Od srca ti preporučam Essential Rewards zbog brojnih pogodnosti (povoljnija poštarina, mogućnost ostvarivanja prava na besplatne proizvode tzv. "promosi"). Također ovo je idealna opcija za tebe ukoliko planiraš ulagati u male promjene koje doprinose ljepšem i zdravijem okruženju za tebe i tvoju obitelj. Svakako ću ti olakšati i usmjeravati te kroz ovo putovanje kao tvoj mentor:).

ER program meni već dugo olakšava brigu o domu i obitelji i svakoj kutiji se veselim kao da je prva!

Voljela bih ti naglasiti kako se možeš isključiti iz ER-a u bilo kojem trenutku bez ikakvih posljedica. Isto tako, ukoliko odabereš One Time narudžbu, uvijek se možeš naknadno priključiti na ER. Jednostavno prilagodi sebi i svojim potrebama u ovom trenutku.

KORACI ZA REGISTRACIJU NA YOUNG LIVING:


1. Klikni na ovaj link https://www.youngliving.com/

2. Među zemljama odaberi "Croatia"  ili klikni "More" kako bi pronašla svoju zemlju (u ovom slučaju, moraš naknadno odabrati hrvatski jezik).

3. U pregledniku s lijeve strane (ukoliko si na mobitelu) ili pak u gornjem desnom kutu ekrana tvog kompjutera, klikni na "Postani partner brenda".

4. Preskoči odabir početnog kompleta (ovo ćemo napraviti kasnije) i na drugom koraku kliknite "Ne" (ovo ćemo isto odraditi kasnije); zatim pod "Nastavak upisa" klikni "Dalje".

5. Klikni "Da" kod obavijesti o kolačićima i na idućem koraku ispuni osobne podatke. Kada si gotova, potvrdi adresu i klikni "Nastavak". Odaberi svoje korisničko ime, lozinku i PIN broj (on će ti trebati prilikom kontaktiranja korisničke službe i bilo kakvih modifikacija u narudžbama i sl.). Ponovno klikni "Nastavite". Pod "Podaci i obrada provizije" klikni "Pojedinac".


Ukoliko se želiš registrirati kao pravna osoba, vrati se na osobne podatke i u adresu dodaj OIB pravnog subjekta (npr. Ilica 7,OIB: 123456789) i pod ime i prezime napiši ime tvrtke (npr. ime DOBRA, prezime HRANA d.o.o.). Zatim pod "Podaci i obrada provozije" označi "Poslovanje" i upiši OIB tvrtke/obrta; klikni "Nastavak".

Pod "Podaci o sponzoru i upisivaču" klikni "Preporučio me partner brenda i imam njegov broj" i zatim u oba polja unesi moj MEMBER ID 31084863


Tako postajem tvoj mentor:)!

Za kraj registracije potvrdi uvjete i odredbe i klikni "Nastavak" i zatim "Prihvaćanje i nastavak". Pojavit će ti se stranica na kojoj piše- Čestitamo!


Sada dolazimo do dijela narudžbe! Slijedi opciju 1 ili 2 !

1. ESSENTIAL REWARDS

Ukoliko si se odlučila za ER, s lijeve strane klikni na "Essential Rewards". Označi kućicu klikom na opciju "Pridruži se odmah i shvaćam da imam rok za otkazivanje narudžbe 14 dana" i zatim "Pridruži se odmah". U "Naziv ili broj proizvoda" u kućicu upiši Premium starter kit i odaberi onaj koji želiš ovisno o vrsti difuzora. Obrati pozornost da he pored imena ili šifre oznaka HR kako bi ti materijali bili na hrvatskom jeziku. S desne strane klikni "Dodavanje proizvoda" i zatim na istom mjestu klikni "Prikaz sažetka narudžbe+ spremanje mjesečne narudžbe".Zatim odaberi način dostave: "standard autoship" ili ukoliko želiš preuzeti paket osobno u Dugopolju-klikni Croatia willcall. Klikni "Sljedeći korak" i odaberi datum obrade narudžbe (ako ostaviš današnji datum, narudžba će biti poslana sljedeći radni dan). Nakon toga klikni "Dodajte novu opciju plaćanja", upiši podatke sa svoje kartice (Visa, Mastercard, PayPal, Revolut), obavi predautorizaciju ukoliko te banka traži isto i kliknite "Spremanje promjena". Kako bi bili sigurni je li narudžba prošla, klikni "Procesuiraj danas".

2. ONE TIME ORDER- JEDNOKRATNA NARUDŽBA

Ukoliko želiš jednokratnu narudžbu klikni "Jednokratna narudžba" s lijeve strane. U "Naziv ili broj proizvoda" u kućicu upiši "Premium starter kit" i odaberi onaj koji želiš- ovisno o vrsti difuzora. Pobrini se da pored imena stoji oznaka HR kako bi ti materijali bili na hrvatskom jeziku. Ukoliko ne želiš Starter kit, upiši bilo koji drugi proizvod. S desne strane klikni "Dodavanje proizvoda" te na istom mjestu klikni "Prikaz sažetka narudžbe" i zatim "Plaćanje". Potom odaberi način dostave: "Standard autoship" ili "Croatia willcall"-ukoliko želiš narudžbu pokupiti osbno u Dugopolju. Na sljedećem koraku "Dodaj novu opciju plaćanja" upiši podatke s kartice (Visa, Mastercard, PayPal, Revolut), obavi predautorizacija ako te banka traži isto i završi svoju narudžbu.


I to je to! GLS dostavlja kutiju na tvoja vrata kroz 3 do 5 radnih dana. Kada primim mail potvrde tvoje registracije, šaljem ti mail dobrodošlice, a kroz koji dan i welcome paketić sa svim uputama kako bi maksimalno iskoristila i uživala u eteričnim uljima. Ukoliko negdje zapneš, slobodno mi piši na mail ili Instagram.